Financieel advies bij scheidingen

nalatenschap-blWanneer uw huwelijk, partnerschap of samenleven eindigt in een scheiding moet er veel worden geregeld. Praktisch maar vooral ook financieel.

Wanneer de financiële afwikkeling van een scheiding niet duidelijk is voor beide partijen leidt dit onnodig vaak tot onbegrip, frustratie en uiteindelijk een vertraging in de afwikkeling.

Wij geven een helder inzicht in de financiële situatie, helpen u bij het maken van afspraken, bemiddelen in de noodzakelijke wijzigen naar geldverstrekkers en verzekeraars en overzien de fiscale gevolgen van de scheiding.

Op uw verzoek kunt u ons ook laten samenwerken met een mediator of advocaat. De ervaring leert dat uw mediator of advocaat doorgaans te weinig gespecialiseerde financiële kennis in huis heeft of geen contacten heeft met geldverstrekkers en verzekeraars om de financiële afwikkeling van de scheiding naar uw tevredenheid te kunnen afronden.

In samenspraak met uw mediator of advocaat en met medewerking van u beiden, kan de scheiding onpartijdig en op een voor beide partijen billijke wijze worden afgewikkeld.

Kwaliteit

MAG3 draagt proactief bij, in een voor u vervelende periode, aan een vlotte en juiste financiële afwikkeling van de scheiding.

Wilt u meer weten over wat MAG3 voor u kan betekenen bij de financiële afwikkeling van een scheiding of heeft u vragen? Neem contact met ons op!