Organisatie

MAG3 is opgericht in 2006 door Gerbert Middelkoop, Wilfred Abma en Bas Gaertner. Sinds de start van MAG3 is ons klantenbestand gestaag gegroeid en zijn wij uw partner voor al uw financiële, fiscale en administratieve vraagstukken.

Wilfred Abma verzorgt met ondersteuning van Colinda Peer de dienstverlening voor het hypotheek- en verzekeringsbedrijf aan de Pastoriestraat in Duiven. 

Op deze locatie komen verschillende zelfstandige bedrijven uit de financiële dienstverlening samen.

Naast de dienstverlening van MAG3 kunt u er ook terecht voor al uw vragen rondom administratieve en fiscale werkzaamheden. Bas Gaertner is uw aanspreekpunt voor deze werkzaamheden en heeft zich verbonden aan Baet Belastingadviseurs en Financiële Planners. Bas Gaertner is bereikbaar op telefoonnummer 06 - 15 51 20 29.

Voor al uw schadeverzekeringen bent u ook van harte welkom aan de Pastoriestraat. Wij brengen u graag in contact met de schadespecialisten van Smits & Wouters B.V.

Met Gerbert Middelkoop heeft MAG3 een prettige samenwerking. Gerbert heeft inmiddels zijn eigen onderneming LT Advies. MAG3 schakelt Gerbert in voor pensioenwerkzaamheden, algehele en complexe vraagstukken rondom de directeur aandeelhouder en nalatenschapsplanning.

Kortom; MAG3 is in samenwerking met haar partners het adres voor al uw financiële vraagstukken!